Home » Blockchain de technologie die de wereld radicaal verandert

Blockchain de technologie die de wereld radicaal verandert

Budget Loket
BlockChain

Blockchain

Blockchain wordt steeds meer bestempeld als een technologie die verschillende businessmodellen op zijn kop gaat zetten. Het heeft de potentie om zich te ontwikkelen tot de grootste technologische revolutie sinds de opkomst van het internet.
Dit boek is bedoeld voor iedereen die meer over de mogelijkheden van blockchain en aanverwante technologieën als Bitcoin en cryptovaluta wil leren. De bestaande literatuur hierover is veelal oppervlakkig en simplistisch van aard, of uiterst technisch en wiskundig. ”Blockchain” is zowel geschikt voor mensen die voor het eerst over blockchain hebben gehoord als ook voor diegenen die al bekend zijn met mogelijke blockchaintoepassingen en op zoek zijn naar meer diepgang.
Theorie en praktijk worden gecombineerd: het boek biedt de mogelijkheid om zelf aan de slag te gaan met blockchain en verschillende blockchainfuncties uit te proberen. Nederland heeft de volle potentie in zich om een leidende rol te gaan spelen op wereldniveau bij deze ontwikkeling van baanbrekende toepassingen

Bron : bol.com

Auteur: Simone Vermeend Perry Smit
Uitgever: Einstein Books En Ebooks
Nederlandstalig 170 pagina’s 9789492460141 februari 2017

Goed boek bestel het boek :

Soortgelijke artikelen

Deze website maakt gebruik van cookies. Ok Lees verder

Privacy & Cookies Policy