Home » Het ultieme studentenkookboek

Het ultieme studentenkookboek

Budget Loket
Het ultieme studentenkookboek

Samenvatting

Studeren is proberen

Je hebt alle afhaalpizza’s en kant-en-klaarmaaltijden al geprobeerd. Je wilt iets anders, maar wat? Dan probeer je toch iets nieuws?! Zelf koken! Dat is helemaal niet moeilijk, zeker niet met deze speciale studentenrecepten. We hebben alles wat snel, eenvoudig, goedkoop, gezond en vooral lekker is samengevoegd in dit boek.

Voor elke gelegenheid zijn er geschikte recepten. Je vindt hier lekkere tussendoortjes voor onderweg, vertrouwde lekkernijen van thuis, spannende gerechten uit de hele wereld, feestgerechten en recepten voor gezamenlijke maaltijden. Maar je vindt hier ook gerechten om indruk mee te maken en heerlijke zoetigheden om je op gang te houden.

Uitvoerige instructies, duidelijke stap-voor-stapfoto’s en talloze tips maken het bereiden van deze recepten kinderspel. De kleurige lay-out met zijn vele foto’s zal je vast inspireren. De beknopte inleiding bevat algemene informatie en handige weetjes over je keukenuitrusting, voorraadbeheer, kruiden en basistechnieken. Dus ga lekker aan de slag!

Bron : bol.com

Overige betrokkenen: Claudia Dispa

Uitgever: Veltman Uitgevers B.V.
Nederlandstalig 192 pagina’s 9789048306701 maart 2013

Goed boek bestel het boek

Soortgelijke artikelen

Deze website maakt gebruik van cookies. Ok Lees verder

Privacy & Cookies Policy